om oss

Kreativitet och Expertis i Grafisk Design och Webbdesign

Välkommen till Blue Bliss, där varje pixel bär på vår passion för kreativitet och konstnärlig design. Vi är din dedikerade partner för att omvandla idéer till visuella mästerverk. Med en gedigen bakgrund inom grafisk design och webbdesign strävar vi efter att skapa en inspirerande plats där varje projekt berättar en unik historia.

Vår Expertis

Vi på Blue Bliss är inte bara formgivare; vi är historieberättare. Med djup kunskap om konst och historia integrerar vi dessa element i varje skapelse för att ge den extra dimensionen av tidlöshet och innebörd. Vår mångfaldiga expertis sträcker sig från kreativ grafisk design och webbdesign till bildredigering och autentisk Grafisk rekvisita för filmproduktioner.

Vårt Tillvägagångssätt

Vårt arbete präglas av noggrannhet och skräddarsydda lösningar. Vi tror på att förstå varje kunds unika behov och skapa design som inte bara tilltalar ögat utan även kommunicerar starkt med målgruppen. Varje projekt är en möjlighet att göra något unikt och minnesvärt.

En Global Resa med Lokala Rötter i Högsjö

Vår kreativa resa började i det soliga Italien och tog oss sedan till det pulserande hjärtat av Stockholm. Vi utforskade konstnärliga möjligheter i Knivsta och nu har vi äntligen funnit vår fridfulla plats i det vackra Högsjö, Vingåker.

Lokal Stjärna med Global Påverkan

Trots våra globala rötter och resan genom olika delar av Sverige, är Blue Bliss nu förankrade i det charmiga Högsjö. Vi är stolta över att vara en lokal stjärna med en global påverkan, betjänande inte bara grannområden som Katrineholm, Flen, Örebro, Kumla, och Finspång, utan också kunder över hela världen, inklusive U.S.A.

Vi Arbetar Där Du Är

Vår förmåga att skapa konstverk och designlösningar har nått olika platser runt om i världen. Blue Bliss är redo att arbeta med dig oavsett var du befinner dig. Oavsett om du är i vårt grannskap eller på andra sidan av världen, är Blue Bliss redo att förvandla dina idéer till visuella mästerverk.

Vår Förmåga att Arbeta Fjärr

Blue Bliss är inte bara en lokal aktör; vi är din globala partner för designexcellens. Oavsett var dina behov uppstår, har vi förmågan att skapa och leverera exceptionella designprojekt. Ge oss möjligheten att skapa något extraordinärt, oavsett var du befinner dig i världen.

Digitala Lösningar för Globalt Samarbete

För att kunna arbeta sömlöst med våra kunder över hela världen har vi inkorporerat avancerade digitala lösningar i vår process. Genom att utnyttja molntekniken möjliggör vi en smidig och säker delning av filer och projekt. Detta skapar inte bara effektivitet utan ger också dig som kund möjligheten att vara delaktig i varje steg av skapandet, oavsett var du befinner dig.

Enkelhet i Det Digitala Landskapet

Vi på Blue Bliss förstår att det digitala landskapet kan vara överväldigande för vissa. Därför strävar vi efter att göra varje steg i processen så enkelt och tillgängligt som möjligt. För dem som kanske inte är bekanta med tekniken, erbjuder vi steg-för-steg-guides och personlig support för att säkerställa att alla kan vara en del av skapandeprocessen. Hos oss pratar vi inte tekniksnack, vi pratar ditt språk och arbetar för att göra den digitala världen tillgänglig för alla.

VEM ÄR BLUE BLISS

Teamet Bakom Blue Bliss

Välkommen att lära känna hjärnan bakom varje skapelse – din kreativa partner på Blue Bliss.

katia de bon
VD

Som VD ser jag till att varje projekt återspeglar våra kunders unika vision, skapar visuella mästerverk som lämnar ett varaktigt intryck. Din kreativa partner i varje steg på vägen.

Skicka in ditt Projekt – låt oss skapa tillsammans

Vårt kreativa äventyr börjar med ditt projekt. Låt Blue Bliss vara din partner i att omvandla idéer till visuella mästerverk. Skicka in ditt projektförslag idag och låt oss tillsammans skapa något extraordinärt.

utforska

Upptäck Vårt Galleri och Utforska Våra Tjänster

Dyk in i vår inspirerande värld av kreativitet genom att utforska vårt galleri och upptäcka mångfalden av tjänster vi erbjuder. Varje bild och projekt berättar en historia, och vi ser fram emot att skapa nästa kapitel tillsammans med dig. Klicka här för att utforska vårt galleri och lära dig mer om våra tjänster.